PDF Afdrukken E-mailadres

Carmo Handelsonderneming B.V.Het bedrijf is opgestart door Rick Coorengel. Hij is degene die zich bemoeit met onder meer de technische ontwikkeling van de SimPark caravan movers, de productie, de inkoop en de verkoop. De verkoop wordt ingevuld door Carmo BV. Carmo BV is een ambitieuze onderneming waarvan de ondernemer voortdurend op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen op het gebied van onder meer mechanica en op het gebied van caravan movers, waarover hij een ruime ervaring en gedegen kennis beschikt. In alle activiteiten die Carmo BV ontplooit zijn de kernbegrippen op de eerste plaats goede service. Maar enthousiasme, expertise en vernieuwingsdrang spelen ook een belangrijke rol in het beleid.


Business Focus
Carmo BV is onderscheidend op het gebied van de caravan movers door noviteit, kwaliteit en duurzaamheid. Carmo BV wil voor de gebruikers van caravans en trailers het parkeren zo gemakkelijk mogelijk maken.GeschiedenisEind 2004 begon Rick Coorengel aan een product te werken dat een concurrerende positie op de caravan parkeerhulp markt zou moeten innemen. Over de ontstaansgeschiedenis van de SimPark caravan movers spraken we met Rick Coorengel, de stuwende kracht achter SimPark. "Ik werk liever achter de schermen", is zijn standpunt. Hij maakte een uitzondering voor een gesprek over zijn beweegredenen en de gedachten achter de SimPark caravan movers.Carmo aan het woordIn 2004 ontstond bij Rick het idee voor het ontwikkelen van een onderscheidend caravan mover concept, waar kwam dit idee vandaan? Hij begon aan de ontwikkeling van een nieuw product te werken naar aanleiding van gesprekken met een bevriende caravan dealer. Na het ontwerp getekend te hebben en het produceren van verschillende proto-types, kwam in december 2004 de eerste SimPark parkeerhulp op de Nederlandse markt.  

Er zijn in Nederland al een aantal caravan movers, Waarom heb je juist hiervoor gekozen?
Wat mij vooral opviel bij het bestuderen van de caravan parkeerhulpen die toen op de markt waren, was dat de technische kwaliteit verbeterd kon worden. Dit was voor mij DE uitdaging. Vanuit mijn technische achtergrond vanuit mijn voormalig bedrijf als Porsche-tuner, was ik in staat een nieuw technisch product te ontwerpen. 

Waar ligt volgens jou de kracht van het concept achter de SimPark caravan mover?
Met name de kwaliteit en dus ook de duurzaamheid van de caravan movers. Voor alle onderdelen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal (RVS) en hoogwaardige afwerkingen om juist de kwaliteit en de duurzaamheid van de SimPark movers te waarborgen. Daarnaast is de caravan mover sterk, dusdanig dat ook de zwaardere caravans met gemak en precies op zijn plaats gezet kunnen worden. En tenslotte is SimPark ook nog eenvoudig in gebruik.

Tot slot, hoe kom je aan de naam SimPark
?Van Simpel Parkeren. De caravan movers zijn eenvoudig in gebruik, men heeft weinig inspanning nodig. De constructie is relatief eenvoudig en tegelijkertijd oersterk en buitengewoon krachtig. 

 


Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
, Powered by Joomla!; free resources by SG website hosting