Afdrukken E-mailadres

RVS
De nieuwe generatie SimPark movers is standaard uitgevoerd in de duurzame
staalsoort RVS. Het gebruik van RVS (roestvast staal) geeft u de garantie dat 
zelfs na 10 jaar bij het overplaatsen van de mover naar een nieuwe caravan,
de SimPark caravan mover er nog steeds goed uit ziet en betrouwbaar functioneert.      

alt

                                            
Aandrijfrol
Mede op verzoek van de consument zijn de aandrijfrollen uitgevoerd van Duraluminium. Een bijkomend voordeel van de Duraluminium rollen is de extra gewichtsbesparing. De rollen zijn licht en ze houden weinig vuil vast.
Aandrijfrol

 

 

 

 

 


Elektronica

De SimPark mover maakt gebruik van uiterst geavanceerde elektronica technieken. Zo wordt de processor gekoeld door middel van twee ventilatoren. 
De printplaat is voorzien van een speciale beschermlaag die de componenten beschermd tegen corrosie en vocht. Hierdoor wordt de levensduur en de betrouwbaarheid van de elektronica gewaarborgd.
Akoestische codes zorgen ervoor dat er snel een eventuele storing kan worden vastgesteld. Zo worden storingen zoals; een te lage accuspanning, een te hoge processor temperatuur, een overbelasting situatie, door middel van een serie pieptonen kenbaar gemaakt. De elektronische ontvanger heeft het RoHS certficaat dat betekend dat er geen giftige componenten of stoffen zijn gebruikt.

Receiver
 

 

 Innovatie
Daar de SimPark mover steeds meer toegepast wordt in de professionele sector, heeft SimPark de gearbox overbrenging laten vervaardigen van brons in tegenstelling tot het meer toegepaste nylon.
Het gebruik van brons en smering op Teflon basis, garandeert dat het wegslijten van het tandwiel door zware belasting, tot het minimale is beperkt.
 

Gearbox

 

 


Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
, Powered by Joomla!; free resources by SG website hosting